DEVIdry – hurtig montering af elgulvvarme

Efteråret nærmer sig, og du er måske i gang med at overveje nye varmeløsninger i din bolig eller sommerhus? Det er ihvertfald tiden til det, hvis du vil undgå at fryse fødderne, når vinteret sætter ind.

Her får du en kort visuel introduktion til DEVIdry og hvor enkelt det monteres

Desværre er ikke alle huse placeret i områder fjernvarme eller andre energivenlige opvarmningskilder, og her skal der derfor tænkes i andre baner. Måske tiden og omkostningerne også har meget at sige i forhold til, hvad der realistisk set kan lade sig gøre. Skal du f.eks. etablere gulvvarme i sommerhuset, hvor du kun opholder dig 3-4 uger årligt, så er elvarme stadigvæk en god og sikker løsning.

HVad er DEVIdry?

DEVI Danfoss er varmemåtter i skum med indlagt varmekilde. DEVIdry kan installeres under trægulv, gulvtæpper mm, og denne form for elgulvvarme kaldes for tørinstallation. Du slipper nemlig for at skulle støbe gulvet påny eller lime/spartle en ny overflade til varmekabler og måtter. DEVIdry kan lægges direkt på gulve, hvor du ellers har gulvtæpper eller trægulve. Faktisk kan du få monteret gulvvarme på en enkelt dag, da installationen er nem, hurtig og effektiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *