Duka One Pro 50 – træt af fugt i vinduerne og dårligt indeklima?

Efteråret er godt i gang, og vi nærmer os den kolde tid, hvor man naturligt holder vinduer og døre mere lukkede. Duka One Pro 50 er et nyt og spændende ventilationsprodukt, der automatisk sørger for frisk luft i din bolig med minimalt varmetab.

Trækker det ikke med så meget udluftning?

Duka One Pro er en ventilator med varmegenvinding. Det betyder, at den opvarmede luft, der blæses ud af din bolig bruges til at varme den friske og kolde luft (der blæses ind i boligen) op med. Du vil derfor ikke opleve, at dit rum bliver koldt eller at det trækker, selom du får masser af frisk luft ind om vinteren. Faktisk behøves du slet ikke tænke på udluftning i et rum, hvor Duka One Pro er installeret.

Larmer den ikke og bruger meget strøm?

En Duka One Pro 50 er meget støjsvag. Ligeledes bruger den meget lidt strøm. Hvis du har den konstant tændt på hastighed 1 et helt år, så koster den kun ca. 60 kr. i strøm årligt (jf. strøm.dk beregnet d. 19 september 2018) Den kan køre i 3 forskellige hastigheder, og strømforbrug og lyd (db) er som følger:

Duka One Pro 50 hastighed123
Strøm (W)3,61W
4,15W5,20W
Lyd-niveau (3 meter væk) dB(A)111821

Pris for strøm ved hastighed 1

Duka One Pro 50 i hastighed 1 = 3,61W
Tændt ca. 24 timer om dagen
El-pris inkl. moms og afgifter: 2,29 DKK pr. KwH

Priser:
Pris pr. dag: 0,165 DKK
Pris pr. måned: 4,95 DKK
Pris pr. år: 60,18 DKK
Samlet kWh på et år: 26,28 kWh

Hvordan installeres Duka One Pro 50?

Duka Ventilation har lavet en flot installationsvideo, der gennemgår hele processen. Det er vist overflødig, at beskrive det yderligere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *