Tertek Flagknop antenne – en anderledes løsning

Hører du til gruppen, der kommer til at stå uden TV/radio signal, når der bliver slukket for de analoge TV-signaler i efteråret 2009, så skal du måske overveje en flagknop antenne. En flagknop antenne er den “pæne” løsning, da du slipper for antenner monteret på huset. I visse områder er det heller ikke tilladt, at sætte antenner op, så hvis du har en flagstang, er du hjulpet godt på vej!

Du kan selv montere flagknop antennen. Når flagknop antennen er sat på flagstangen, trækker du et antennekabel ned igennem flagstangen og ind i huset. Så let og enkelt får du DVB-T, DAB og FM signal ind i stuen.

Her du erfaring med antenne på flagstangen, er du velkommen til at skrive en kommentar med dine oplevelser.

Ellers kan du se video eller læse PC Worlds en anmeldelse af antennen her:
Anmeldese af flagknop antenne
Video om Tertek flagknop antennen

Har du blot brug for en stueantenne for at kunne modtage det nye digitale signal, så finder du måske en brugbar model her: DVB-T antenne.

3 kommentarer til “Tertek Flagknop antenne – en anderledes løsning”

  1. Kommer an på hvordan man ser på det! Den kan erstatte ret dyre installationer og abonnementer så prisen er vel okay selvom jeg også synes den er dyr.

    1. Det er bestemt ikke en billig stueantenne, men den løser en opgave, som godt kan koste betydeligt mere (som Michelle siger).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *