Mobil klimaanlæg aircondition til hjemmet/kontoret

Lige et hurtigt tip inden sommeren forhåbentlig melder sig for alvor! Har du et soveværelse, der altid bliver så varmt, at det ikke er til at sove i? Eller arbejder du på et kontor, hvor solen opvarmer lige netop det rum, du sidder i? Så skal du have fat i et klimaanlæg/aircondition af den mobile slags.

Mobil aircondition giver dig mulighed for aircondition uden store faste og dyre installationer. Du kan tage klimaanlægget med rundt alt efter, hvor der er behov. Der er monteret hjul under en mobil aircondition enhed, så den er nem at flytte!

Med et mobilt klimaanlæg får du en fleksibel aircondition-løsning, og du sparer på energien til at varme store rum op på forkerte tidspunkter. Du kan vælge kun at nedkøle det rum, du bruger.

Har du blot brug for lidt mere cirkulation i luften, så er det måske en bordventilator eller en loftventilator, du skal gå efter!

2 kommentarer til “Mobil klimaanlæg aircondition til hjemmet/kontoret”

    1. Hej Mikkel

      Med et RSS-feed kan abonnere på vores indlæg her på bloggen. Du skal bruge en RSS-reader for at følge med.

      Med en RSS-reader kan du samle RSS-feeds fra alle de hjemmesider, som du læser regelmæssigt – det gør det nemt og hurtigt at følge med i nyheder, blogs osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *