Sådan fjerner du kalk i dit vand

Måske drømmer du om kalkfrit vand i dit hjem? Du har måske endda fået installeret en kalkspalter uden den store succes? Det er faktisk blevet muligt at fjerne kalk i vandet – på en nem og effektiv måde!

BWT har med deres nye serie af blødgøringsanlæg gjort det muligt for normale husstande at få fjernet kalken i vandet. Før i tiden var hverken prismæssigt eller praktisk inden for rækkevide for private forbrugere.

Præsentationsvideo fra BWT

BWT AQA Basic

AQA Basic er navnet på kalkfjerningsanlægget til den lille familie på ca. 3-4 personer. Det er et kompakt anlæg, så det er nemt at få plads til. Når anlægget skal regenerere vil der være en periode på ca. 25 minutter, hvor vandet ikke er afkalket.

BWT AQA Life

Dette er det store anlæg fra BWT, som er det oplagte valg til større familier på 4+ medlemmer. AQA Life er et duplex-kalkfjerner-anlæg, hvilket betyder, at det kan levere kalkfrit vand uden pauser – også når anlægget regenererer og optager nyt salt.

Det gør en forskel at fjerne kalken!

Du vil opleve en betydelig forskel i dagligdagen, når du har monteret en BWT kalkfjerner i hjemmet! Brusenichen, vandhaner og toiletter kalker ikke til, og du undgår mange timers rengøring – specielt på badeværelset! Din elkeddel og kaffemaskine og espressomaskine kalker ikke til. Vandet smager ikke af kalk osv. osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *