Varmepumper fra Andersen Electric

Apollo varmepumpe

Luft til luft varmepumper er meget populære lige nu; og det er ikke overraskende, når man tænker på alle de fordele, man opnår ved at bruge en luft til luft varmepumpe i sit hjem, i sommerhus eller på arbejdspladsen.

Vægmonterede luft til luft varmepumper kan anvendes både som primære eller sekundære varmekilder og kan fås i forskellige størrelser, som passer til forskellige rum.

Apollo varmepumper fra Andersen Electric består af tre typer varmepumper til vægmontering:

– Apollo 9000 (på 9000 Btu)
– Apollo 12000 (på 12000 Btu)
– Apollo 18000 (på 18000 Btu)

Apollo luft til luft varmepumperne består af indendørs del og udendørs del. De fungerer således, at udendørs delen optager varmeenergi fra luften udenfor og omdanner den til varme inde i huset ved hjælp af en kompressor og kølemiddel; når man anvender varmefunktionen; og omvendt fungerer de som aircondition i de varme sommerdage. Apollo luft til luft varmepumperne kommer med R32 kølemiddel. R32 kølemiddel erstatter den tidligere brugte (i andre varmepumper) R410A kølemiddel, som er den gas man i dag betragter som den mest miljøvenlig.

Som udgangspunkt kan en luft til luft varmepumpe til vægmontering ikke anvendes som ventilation, dog kommer Apollo pumperne med tolags filtre, bestående af et almindeligt filter og HD filter, som fanger selv de fine støvpartikler og på den måde renser luften.

Luft til luft varmepumper til vægmontering fra Andersen Electric er designet og produceret til det nordiske klima. De kan virke effektivt selv ved -25 °C og har en automatisk afrimningsfunktion. Du har yderligere mulighed for at anvende dem til frostsikring, så temperatur indenfor aldrig kommer på under +8 °C. Denne funktion er især nyttig i sommerhuse og skure om vinteren.

Der er mange fordele ved at bruge en luft til luft varmepumpe fra Andersen Electric, du kan læse mere om fordelene nedenunder.

Spar energi

Luft til luft varmepumper fra Andersen Electric er en energivenlig måde at varme / køle et rum på. Deres varmepumper ligger i klasse A+ /A++ og er med SCOP/SEER værdiger fra 4,0/6,4 og op over. Hvilket giver en økonomisk besparelse, sammenlignet med f.eks. eksisterende elvarme på op til omkring 75%. Med andre ord, vælger du at investere i en varmepumpe, får du værdi for dine penge – sammenlignet med andre varmekilder.

Flere funktioner i ét produkt

En anden fordel ved Luft til Luft Split varmepumperne, som man også kalder dem, er fleksibilitet i funktionerne. Apollo 9000, 12000 og 18000 kan anvendes til opvarmning, afkøling eller affugtning af rum og har ydermere en autofunktion, som selv skifter imellem varme og afkøling for at opretholde den valgte temperatur. Funktionerne er nemme at skifte imellem og virker hurtigt, dvs. vælger man eksempelvis varmefunktionen og sætter den ovenikøbet på Turbo, så vil pumpen opvarme rummet til den ønskede temperatur i løbet af meget kort tid.

Styring via App

Vælger man at investere i den tilhørende trådløse WiFi modul, kan man nemt skabe kontakt fra sin smartphone til varmepumpen. WiFi modul er udformet som USB og er nem og hurtig at indsætte i varmepumpen. Ved download og installation af App’en fra App Store (til Apple) eller Google Play (til Android) bliver man guidet igennem hele processen. Selve App’en har en brugervenlig interface og er nem at betjene. Det er muligt at tilkoble flere Apollo pumper til én bruger, og at styre én varmepumpe fra flere forskellige mobile enheder. 

Med App’en kan man tilgå og styre sin varmepumpe uanset, hvor man er i verden, og denne funktion er god, når man eksempelvis er på vej til sit sommerhus en kølig efterårsdag og vil skrue op for varmen, inden man selv når frem. 

Ved hjælp af App’en er der også muligt at lave programmering af varmepumpen, så man eksempelvis slår den til at skrue ned for varmen om natten og skrue op igen om morgenen syv dage om ugen; eller kode den til at varme mere om dagen i weekender.

Mulighed for tilpasning

Apollos forskellige funktioner og mange indstillinger gør det muligt for dig at tilpasse varmepumpen/aircondition til dine behov. Du kan indstille temperatur imellem 17 °Cog 30 °C; indstille blæserhastigheden, ændre luftretningen ved at justere på de horisontale og vertikale lameller, slå Turbo funktion til, ’skrue ned’ for lyden eller slukke for LED skærmen. Alt dette gør Apollo luft til luft varmepumpe til et produkt, som kan anvendes i forskellige miljøer og til forskellige formål.

Enkelt og klassisk design

Apollo varmepumperne er udført i enkelt design. Indendørs del er i hvid farve med integreret LED display. Udendørs del er i råhvid farve. Andersen Electric har produceret en varmepumpeskjuler, som du kan sætte over din udendørs del. Varmepumpeskjuler er lavet i komposittræ og fås i to farver: hvid og antracitgrå. Skjulerne i kompositmateriale er vedligeholdelsesfrie og skal derfor ikke males eller olieres ligesom mange andre varmepumpeskjulere på markedet. De har et enkelt udtryk og vil passe ind i forskellige miljøer, både til ældre og nybyggede huse.

Varmepumper til lave priser

Varmepumperne fra Andersen Electric ligger i en lav prisklasse. I år er der stadigvæk muligt at søge om tilskud ved køb af varmepumper, og der er mange penge at spare, hvis man vælger at benytte sig af ordningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *